Zákaznícka zóna - Webshop

Ak ste už našim zákazníkom a máte prihlasovacie údaje, prejdite priamo:

> WEBSHOP KVETY PROMMER <

Tu môžete vyplniť reklamačný formulár k vašej webshopovej objednávke:

> WEBSHOP REKLAMÁCIE <

Ak sa chcete stať našimi zákazníkmi, vyplňte prosím registračný formulár. Registrácia nie je automatizovaná, čiže prístup Vám nepríde hneď. Formulár stačí vyplniť raz. Po odoslaní formulára Vám po overení všetkých údajov pripravíme prihlasovacie meno a heslo. Celý proces trvá zvyčajne max. 2 dni. Webshop je online platforma pre kvetinárov a floristov. Nie je to klasický webshop, na ktorý sú ľudia zvyknutí. Preto si prosím pozorne prečítajte inštrukcie v emaili, v ktorom dostanete aj Vaše prihlasovacie údaje.

Nakupujte on-line!
Ponúkame vám možnosť nakupovať kvety a doplnky pre floristov online – jednoducho, rýchlo, pohodlne a v skvelých cenách – priamo od popredných obchodníkov a pestovateľov kvetov v Holandsku.

Široká ponuka
Ponuka rezaných kvetov, dekoračnej zelene a doplnkov pre floristov je skutočne výnimočná. Ceny vo webshope sú uvedené vrátane dopravy bez DPH. Neúčtujeme žiadne skryté poplatky.

Kedy a ako Vám tovar príde
Vo webshope môžete objednávať priebežne. Objednávky se uzatvárajú vždy v pondelky a vo štvrtky do 23:59. Hneď potom sa tovar pripravuje na expedíciu. Objednaný tovar príde k nám na firmu v stredu a v sobotu ráno. Objednávky následne rozvážame do vašich predajní.

Rozvoz zdarma
Ako prvý kvetinový veľkoobchod s rozvozom na Slovensku ponúkame rozvoz zdarma.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8