Dávid

30. 12. Celý rad legiend bolo popísaných a pesničiek zaspievaných o Dávidovi a Goliášovi. Už notoricky známy je príbeh o tom, ako útly a slabý Dávid zabil presne mierenou muškou obrovského a silného Goliáša presne medzi oči.

Hovoria však legendy pravdu? Podobá sa dnešný Dávid tomu biblickému? Dnešné pramene opisujú súčasných nositeľov tohto mena ako mužov mimoriadnych, ktorí si vždy vedia stanoviť svoje ciele, sú elegantní a šarmantní, čím vedia poraziť svojich sokov a tak si získať pozornosť iného pohlavia. A to i napriek tomu, že je o nich všeobecne známe, že vernosť nie je ich silnou stránkou. Ak si ich v spoločnosti nevšímate, pokúšajú sa zaujať extravaganciou v správaní, ktoré niekedy hraničí až s nevkusom.

Ale nie je Dávid ako Dávid. Ak egocentrickému nositeľovi tohto mena porozumieme, stane sa z neho skutočne milý, nežný a prístupný muž.

Kvety
Dávidovia, na rozdiel od ich útleho predchodcu, majú sklon k nadváhe. Preto kvetina, či skôr rastlina, ktorá sa k nim hodí, je žihľava. 

V prípade záujmu o akúkoľvek kvetinu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 036 74 93318 alebo napíšte email na prommer@kvetyprommer.sk
Darujte kyticu - Bratislava a okolie

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8