Zuzana

11. 8. Meno Zuzana, toľkokrát ospevované aj našími, aj zahraničnými pevotvorcami. Aký je však osud a skutočná povaha nositeliek tohto mena?

Znie to možno neuveriteľne, no hviezdy Zuzanám veľmi neprajú. Na ceste životom ich čaká celý rad prekážok a pri ich zdolávaní musia prejaviť obrovskú silu vôle, čo však nie je vlastné ich naturelu. Radšej by sa videli niekde v ústraní a starali sa o manžela, deti, prosto o rodinu.

Lenže krotká povaha Zuzán je iba zdanlivá. Keď príde na lámanie chleba, dokážu zabojovať, ba dokonca ich odhodlanie môžeme prirovnať k odvahe tigríc. Preto, ak si, vážení páni, ceníte svoj život, nechoďte do súbojov so Zuzanami. Ony totiž neustúpia a sú ochotné bojovať, ako sa hovorí, až do skonania tela.

Kvety
Prapôvod mena Zuzana môžeme nájsť v hebrejčine, kde ju poznajú ako Šošannu, čo vo voľnom preklade znamená ľalia, lotos, alebo ruža. Z hebrejského originálu vznikol názov aj pre ďalšiu kvetinku - sasanku. Takže, ak venujete vašim Zuzankám, Zuzkám kyticu uvitú z týchto kvetov, nemôžete nič stratiť, skôr naopak, získať.

V prípade záujmu o akúkoľvek kvetinu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 036 74 93318 alebo napíšte email na prommer@kvetyprommer.sk
Darujte kyticu - Bratislava a okolie

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8