Samuel

26. 8. Skúsme trochu zalistovať v histórii a tak objaviť pôvod mena Samuel. V dostupných prameňoch sa píše, že prvým nositeľom tohto mena bol franský kupec Samo, ktorý mal, spolu so Slovanmi, bojovať proti nadvláde Avarov a pomôcť im vytvoriť si vlastný štát. Jeho snaha bola úspešná, pretože, stručne povedané, vznikla Veľkomoravská ríša.

Vráťme sa ale do súčasnosti. Samuel, v preklade z hebrejčiny, znamená Meno Božie, alebo Vyslyšaný Bohom. Nositelia tohto mena sú milí, láskaví, vtipní, prosto majú všetky vlastnosti, ktoré zaujmú ich okolie a najmä ženy. Ale pozor, milé dámy, na svoje sľuby veľmi rýchlo zabúdajú a hlavne vtedy, keď im, obrazne povedané, tečie do topánok. Takže partnerstvo alebo manželstvo s nimi nesie celý rad rizík. No a opatrní by mali byť aj Samuelovi neprajníci. Hoci si radi nepamätajú, každú krivdu vedia niekoľkonásobne odplatiť.

Kvety
Pred nepriazňou osudu ich chráni žihľava a rimbaba

V prípade záujmu o akúkoľvek kvetinu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 036 74 93318 alebo napíšte email na prommer@kvetyprommer.sk
Darujte kyticu - Bratislava a okolie

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8