Anna

26. 7. Anna, Anka, Anča a mnoho ďalších synomým sa spája s týmto menom, populárnym tak vo svete ako aj na Slovensku. U nás je známou nositeľkou tohto mena napríklad Anička Jukovičová, prvá slovenská herečka, pani Hana Meličková a celý rad ďalších Án či Haniek. Zo svetových nositeliek tohto mena spomeňme napríklad Annu Boleynovú, druhú manželku Henricha VIII., alebo princeznú Annu, sestru britskej kráľovnej Alžbety II.

Anna, alebo aj Hana je, všeobecne povedané, hrdá, s pevnou vôľou, má výbornú pamäť, no využíva ju najmä vo chvíľach, keď má z toho prospech. Dokáže byť veľmi neústupčivá, panovačná a aj prefíkaná. Hoci doslovný preklad mena znamená, že každá Anna či Hana je milá, alebo milosrdná, nie je to tak celkom pravda. Plachosť nie je ich silnou stránkou a preto sú veľmi často v názorovej opozícii.

Ale, treba aj povedať, že Anky či Hanky sú veľmi silné osobnosti. žiaden neúspech ich len tak ľahko nepoloží na nohy, preto sú svojmu partnerovi skvelou oporou.

Kvety
Ak chcete Anke, Aničke, Hanke, Haničke vyjadriť svoju lásku a úctu, obdarujte ju kyticou z červených alebo ružových ruží. Tú možno kombinovať vetvičkami paliny dračej, puškvorca alebo bazalky. Tieto bylinky majú totiž okrem dekoratívnej funkcie aj funkciu ochrannú.

V prípade záujmu o akúkoľvek kvetinu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 036 74 93318 alebo napíšte email na prommer@kvetyprommer.sk
Darujte kyticu - Bratislava a okolie

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8