Koniec školského roka

Cŕn, cŕn a je koniec školského roka a v rukách pedagógov sa objavujú kytice, kvety, kvietky. Ich veľkosť záleží aj na známkach na vysvdečení. Posledný júnový deň, je, bez debaty, najobľúbenejším dátumom pre všetkých školákov. Pre školopovinných nastáva čas dvojmesačného, sladkého ničnerobenia. Teda až na výnimky. Na podaktorých maturantov čakajú septembrové reparáty a vyskoškolákov skúšky, ktoré si nechali  “napotom”.

No zvonček nezvoní iba učenia chtivým človiečikom, s veľkou úľavou ho vítajú aj pedagógovia.

Kvety sú symbolom lásky, no i vďaky tým, ktorí nám počas desiatich mesiacov “vlievali” do hláv nekonečné dávky vedomostí. Skúste preto na nich, na svojich pedagógov, nezabudnúť ani v posledný deň školského roka. Naozaj stačí iba kvietok. No tým, čo sa počas školských rokov ulievali, by bola vhodnejšia kvetníková rastlinka. Vydrží dlhšie, rovnako aj ako spomienky pedagógov na naše pesstvá. No i na spomínanie, ako sme tú najkrajšiu vyberali v najbližšom kvetinárstve. 

V prípade záujmu o akúkoľvek kvetinu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 036 74 93318 alebo napíšte email na prommer@kvetyprommer.sk
Darujte kyticu - Bratislava a okolie

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8